Előfizetői tartalom

Az export húzza a növekedést a Nyomdánál

Portfolio
Több mint 20 százalékkal nőtt a Nyomda bevétele a harmadik negyedévben, amiben nagy szerepe volt az exportbevétel növekedésének. Eredményszinten is növekedésről számolt be a cég az egy évvel ezelőtti szinthez képest, bár kisebb mértékben nőtt a profit, mint a bevétel, egyszámjegyű volt a dinamika– derül ki a társaság gyorsjelentéséből.

Növekedés a Nyomdánál a harmadik negyedévben 22 százalékkal nőtt az ANY Biztonsági Nyomda harmadik negyedéves bevétele az előző év azonos időszakához viszonyítva – derül ki a társaság tőzsdezárás után közzétett beszámolójából. A július-szeptemberi időszak bevétele 9,2 milliárd forint lett, ami 1,7 milliárd forinttal több, mint egy évvel ezelőtt. Az egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés