Előfizetői tartalom

Concorde: látni kellene, mennyit bukik végül a CIG Pannónia

Portfolio
Az egyszeri veszteségek beárnyékolták az erős alapvető eredményeket – értékelte a CIG Pannónia tegnap reggel közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentését a Concorde részvényelemzője. Új ajánlást és célárfolyamot nem adott ki a biztosító részvényeire, ehhez látnia kellene az olasz veszteségek végső, megközelítőleges összegét.

A gyorsjelentést itt foglaltuk össze: Kapcsolódó cikkünk 2019. 11. 19. Jól menne a CIG Pannóniának, ha nem lenne az olasz kaland Vágó Attila friss elemzésében többek között megjegyzi: a biztosító a harmadik negyedévben az egy évvel korábbi 406 millió forint után 256 millió forintos adózás után eredményt ért el, a csökkenést az olasz kezesi biztosításokon képződött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés