Előfizetői tartalom

Újabb országban tiltják be az elektromos cigarettát

Portfolio
Leállítja az elektromos cigaretták importálását a Fülöp-szigetek és betiltja a termék nyilvános használatát azt követően, hogy az országban is összefüggésbe hozták egy tini tüdőbetegségét az elektromos cigaretta használatával. Ez lehet az első ilyen eset Ázsiában, amire pedig eddig ígéretes piacként tekintettek az elektromos cigaretták gyártói.

Be fogom tiltani a használatát és az importját – mondta Fülöp-szigetek elnöke, Rodrigo Duterte. Hozzátette, hogy a bűnüldöző szerveket arra fogja utasítani, hogy tartóztassanak le mindenkit, aki nyilvánosan használja az elektromos cigarettát. Az elektromos cigaretták nikotint tartalmaznak és más vegyi anyagokat, amiről nem is tudunk – nyilatkozta. Néhány nappal ezelőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés