Előfizetői tartalom

Egyre több lesz a prémium bankkártya a magyar piacon

Portfolio
Az MKB az elmúlt hónapokban teljesen átalakította a bankkártya-portfólióját: az elsődleges cél az volt, hogy a kártyákhoz kapcsolódó szolgáltatásokat fejlesszék. A fejlesztések egyik legfontosabb eleme, hogy Magyarországon elsőként az MKB Banknál igényelhető Mastercard World Elite bankkártya. Eölyüs Endrével, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatójával többek között arról beszélgettünk, miért most jött el a prémium célcsoportra szabott kártyák ideje, milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe az ügyfelek, és hogy hogyan zajlott a plasztik fejlesztésének folyamata.

Mit gondol, miért épp most jött el a prémium célcsoportra szabott kártyák ideje Magyarországon? Úgy látjuk, hogy van egy piaci trend, mindenki szegmentál, vagyis igyekszik minél jobban azonosítani az ügyfeleit és az ezekre jellemző közös vonásokat. Közben az is látszik, hogy a különböző ügyfélköröknek megnőttek az igényei, ez a két folyamat pedig mostanra összeért...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái