FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

A hazai piacon lassult, Lengyelországban hasított a Duna House

Portfolio
A Duna House a keddi piaczárás után tette közzé legfrissebb számait, a társaság árbevétele nagyot nőtt a harmadik negyedévben, míg az adózott eredmény visszaesett a korábbi év azonos időszakához képest. A harmadik negyedéves gyorsjelentésből kiderült, hogy míg a hazai piacon lassult a cég, addig a Duna House Lengyelországban igen jól teljesített. A társaság szerint a sikeres földrajzi diverzifikáció következtében egy gyengébb magyar piac mellett is növekedni tudott a Duna House a core üzletágaiban.

Nőtt a harmadik negyedéves bevétel A Duna House október elején már közzétette előzetes számait, amiből kiderült, hogy a teljes hálózatra jutó jutalékbevétel 2,6 milliárd forintra csökkent a harmadik negyedévben. A magyarországi ingatlanpiac június és augusztus közötti lassulását követően a volumenek a tavalyi szintek közelében voltak szeptemberben, ennek eredményeként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés