Előfizetői tartalom

Nemzetközileg elismert szakemberek mutatták be a jövő informatikai áttörését

Portfolio
Egyre több vállalat áll át fogyasztásalapú IT-re Magyarországon, világszerte pedig már a cégek 40%-a szolgáltatásként fogja igénybe venni az informatikát 2020-ra. Az ilyen rendszerek azért népszerűek, mert lehetőséget adnak pénzügyileg előnyös módon egy rugalmas IT-rendszer kialakítására – hangzott el mindez a Hewlett Packard Enterprise és a Portfolio közös szemináriumán, a Big Office Consumption Based IT-n.

A vállalkozások 94%-a használ valamilyen felhőalapú számítástechnikai rendszert, 84%-uk multicloud stratégiát használ – mondta el Marek Winkler, az Accenture senior managere. Egyre többen választanak közülük szolgáltatásalapú megoldást: ennek előnye, hogy minden teljesen automatizált, olcsóbb, ellenállóbb, könnyebb szélesebb körben kiterjeszteni és a megtérülési ideje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés