Előfizetői tartalom

Masszív elbocsátás, 6 milliárd eurós spórolás jön az Audinál

Portfolio
A hét eleji, német lapértesülések arról szóltak, hogy az Audi 9 500 fős létszámleépítést hajt végre, a cég kedden bejelentette, hogy 2 025-ig valóban ekkora leépítést hajt végre, amivel 6 milliárd eurót takarít meg a társaság, az Audi emellett 2 000 új pozíciót hoz létre az elektromobilitás és a digitalizáció területein.

A Handelsblatt a hét elején még arról írt, hogy 5 000 fős leépítés jöhet az Audinál, erről egyeztet a munkáltatói és a munkavállalói oldal, majd a lap kedden már arról számolt be, hogy az Audi Németországban az alkalmazotti létszámát 9 500 fővel csökkenti majd, a létszámleépítés egy átfogó átstrukturálás része. Az Audi kedden bejelentette, hogy tízből egy munkahelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés