FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Nem vonzó munkahely egy kisvállalkozás a fiataloknak

Portfolio
Vajon mi motiválja leginkább a pályakezdőket és a fiatal dolgozókat? A kihívásokat keresik vagy az anyagi juttatások a mérvadók? Tényleg a home office a jövő irodája? A Brain Bar széleskörű kutatást végzett az Y és Z generáció körében, amelynek eredményei megcáfolják, amit eddig a fiatal munkavállalók preferenciáiról gondoltunk.

A kutatás a Brain Bar 2019-es rendezvényeire jelentkező diákok válaszain alapult: a több mint 3200 válaszadó közül 52% az Y generáció (1981-1996 között születettek), 47% pedig a Z generáció (1997-2010 között születettek) közül került ki, többségük felsőoktatásban tanuló magyar diák. Minél nagyobb a munkahely, annál jobb? Ami a felmérést kitöltők elhelyezkedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés