Előfizetői tartalom

Kíváncsi vagy, hogy mennyire sugárzik a mobilod? Itt megtudhatod

Portfolio
Valamilyen mértékű sugárzást minden mobiltelefon kibocsát, de korántsem mindegy, hogy milyen készüléket használunk - derül ki a német sugárzásvédelmi hivatal folyamatosan frissülő adatbázisából. Ez alapján összegyűjtöttük, hogy melyek a legveszélyesebb telefonok és hogy milyen sugárzási szinttel működnek a legnépszerűbb telefonok.

A mobil kommunikáció során magas frekvenciájú elektromágneses tér közvetíti az információkat. Ha valakivel a telefont a fülünkhöz tartva beszélünk, akkor ezen elektromágnesen tér energiáit a koponyánk nyeli el. Ha pedig headsettel beszélünk, vagy a zsebünkben hordjuk, abban az esetben a telefonhoz közel lévő testrészünkre hat a sugárzás. Ennek mértékegysége az úgynevezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés