FONTOS Bejelentette Ukrajna: tárgyalnának Oroszországgal, újabb békekonferencia jöhet
 
Előfizetői tartalom

A Viresol az év agrárberuházása

Portfolio
Az Opus Global Nyrt. érdekeltségében működő Viresol Kft. nyerte el 2019-ben az Év agrárberuházása díjat a Portfolio.hu által szervezett Agrárszektor Konferencián. A Viresol visontai gyára Közép-Európa legmodernebb és leginnovatívabb búzafeldolgozója, a GMO-mentes magyar búza biztos felvevője. Ez az első olyan hazai üzem, amely búzából módosított keményítőt, vitális glutént, alkoholt és ezek melléktermékeként magas fehérjetartalmú takarmányt is előállít.

A magyar tulajdonú, hazai alapanyagra és szakértelemre alapozó Viresol Kft.-nek ítélte az Év agrárberuházása díjat a rangos szakmai zsűri a Portfolio.hu siófoki Agrárszektor Konferenciáján. A visontai gyár 30 milliárd forintos beruházással épült meg, az üzem évi 250 ezer tonna igazoltan Magyarországon termelt, GMO-mentes búza biztos felvásárlója. A gyárban elsőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés