Üzlet

A Viresol az év agrárberuházása

Portfolio
Az Opus Global Nyrt. érdekeltségében működő Viresol Kft. nyerte el 2019-ben az Év agrárberuházása díjat a Portfolio.hu által szervezett Agrárszektor Konferencián. A Viresol visontai gyára Közép-Európa legmodernebb és leginnovatívabb búzafeldolgozója, a GMO-mentes magyar búza biztos felvevője. Ez az első olyan hazai üzem, amely búzából módosított keményítőt, vitális glutént, alkoholt és ezek melléktermékeként magas fehérjetartalmú takarmányt is előállít.

A magyar tulajdonú, hazai alapanyagra és szakértelemre alapozó Viresol Kft.-nek ítélte az Év agrárberuházása díjat a rangos szakmai zsűri a Portfolio.hu siófoki Agrárszektor Konferenciáján. A visontai gyár 30 milliárd forintos beruházással épült meg, az üzem évi 250 ezer tonna igazoltan Magyarországon termelt, GMO-mentes búza biztos felvásárlója. A gyárban elsőként a búzakeményítő, vitális glutén és ipari alkohol gyártása indult el, ezt követte a módosított keményítő és a takarmány előállítása. A hulladékmentes technológia révén a gyár a búzaszemek minden alkotórészét hasznosítja. A gyártás során GMO-mentes alap-, illetve segédanyagokat használnak fel, az előállított termékek is kizárólag magyar eredetű összetevőket tartalmaznak. A 0-24 órában, az év minden napján működő üzem termékeire elsősorban az élelmiszeripari felhasználók körében van igény, a termékek jelentős részben exportra készülnek. A modern, vevői számára egyedi, tudásalapú megoldásokat és szolgáltatásokat kínáló cég az ország minden részéből vonzott szakembereket Visonta környékére. A Viresol belső és külső tréningekkel, továbbképzésekkel segíti a már több mint 250 dolgozójának szakmai fejlődését és kiemelt figyelmet fordítanak a hazai oktatási intézményekkel történő eredményes együttműködésekre.

„A Viresol Kft. magyar alapanyagra és szakértelemre alapoz. Innovatív technológiánkkal biztos hátteret, felvevőpiacot biztosítunk az export szempontjából hátrányos régióban gazdálkodó búzatermelőknek. Az Év agrárberuházása díj elismeri és megbecsüli az elhivatott szakemberek alkotta csapatunk munkáját és teljesítményét. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú üzemként, hazai alapanyagból és szakértelemmel olyan magasabb hozzáadott értékű termékeket készítünk, amelyek megállják a helyüket a legmagasabb elvárásokat támasztó piacokon is.” – mondta a rangos szakmai díj átvétele után Tóth Anett, az Opus Global Nyrt. élelmiszeripari divíziójának vezetője.

Az Viresol Kft. az Opus Global Nyrt. érdekeltsége. A tőzsdei társaság egyik stratégiai ágazata az élelmiszeripari divízió, amely nagy növekedési potenciálja révén hosszú távon jelentős jövedelemtermelő és a részvényesi értéket növelő befektetés.

Az esemény további díjazottairól itt írtunk részletesen.

Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
iroda_munkavállalók_munkaerő
balance hall irodaház
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Frankfurti tőzsde