Előfizetői tartalom

A Mol a Messert választotta

Portfolio
Évente 70 milliárd forinttal növelheti majd Magyarország GDP-jét a MOL-csoport új poliol üzeme, amelynek megépítéséhez a Messer Hungarogáz Kft. is hozzájárul. A Tiszaújvárosban megvalósuló 1,2 milliárd eurós petrolkémiai beruházás részeként a hazai ipari gáz piac meghatározó szereplője nitrogén- és sűrítettlevegő-üzemet telepít és üzemeltet a jövőben.

A MOL a thyssenkrupp közreműködésével 1,2 milliárd euró értékben petrolkémiai komplexumot épít Tiszaújvárosban a már meglevő ipari létesítmények közelében. Az üzem a tervek szerint 2021-ben kezdi meg működését, és fontos köztes terméket, poliolt fog előállítani Közép- és Kelet-Európa különböző poliuretán felhasználó ágazatai számára, évente mintegy 70...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés