Üzlet

Év végi tőzsdei körkép - online előadás MA

Portfolio
Nagyon jó évet zárhatnak 2019-ben a tőzsdék, amelyben nagy szerepe van Trump egójának összenövése a tőzsdékkel, valamint az amerikai jegybank monetáris fordulatának. Az online webináriumon áttekintjük, hogy hol állnak a hazai és nemzetközi tőzsdék, részvények, devizapiacok, valamint fel lehet tenni a Portfolio Trader elemzőjének a saját kérdéseket is.

Az idei évet leginkább az amerikai-kínai kereskedelmi háborúval kapcsolatos kommunikációs csata, valamint az abból való állandó visszatáncolás jellemezte, de legalább mindig lebegtetni lehetett, hogy közel van már a csodálatos, fantasztikus megállapodás. És ez mindig elég is volt a piacoknak, függetlenül attól, hogy recessziós félelmekkel teli cikkek sorjáztak a gazdasági médiában. Éppen ezért sokan ki is maradtak az emelkedésből, és csak ősszel kaptak észbe, hogy bizony venni kell, mert elrobogott a piac. A vételi pánikot nagyban táplálta az is, hogy az amerikai jegybank újfent nem tudta megbízhatóan belőni a várható kamatpályát 2018-ban, és 180 fokos fordulatot kellett végrehajtania idén. Október pedig az SP500 index történelmi csúcsánál újra megnyitotta a likviditási pénzcsapokat a QE-nak kinéző nem QE-programmal.

Mindenesetre mozgalmas és izgalmas év áll mögöttünk, és a hazai tőzsde is jól teljesített, bár az elmúlt években üstökösként ragyogó kisebb részvények sokakat keserítettek el, és csak év vége felé kezdték el újra az élet jeleit mutatni. 

De sokat lehetne beszélni a deviza és árupiacokról is, ahol például az EURUSD devizakeresztben szinte történelmi mélypontra csökkent a volatilitás, vagy a brit font esetében a Brexit-szappanopera tragikomikus fejezetei állandó irányváltásokat okoztak. 

Mindenesetre jól látható, hogy a december is sok meglepetést tartogathat, így nem árt kicsit körbenézni, hogy hol is tart a piac, és milyen forgatókönyvek várhatóak év végéig, jövő év elején. Pont erre szolgál a Portfolio Trader által tartott online webinárium, amire bárki bejelentkezhet.

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2019. december 5. 17:30-18:30

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Egy 45-50 perces előadás csak az út kijelölésére alkalmas, de ha mélyebben is érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzust, melyben megismerkedhetsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal.

További információ és vásárlás

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

intel logo company
koronavirus2
usacapitolium
imf
koronavirus2
ferihegyi reptér
koronavírus
forint200124
Arab Health
17 magyar orvostechnikai cég mutatkozik be az egyik legnagyobb egészségipari expón

Az Arab Health kiállításon magyar pavilont is építettek.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti webinárium
Közérthető előadás kezdőknek.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
intel logo company