Előfizetői tartalom

Távozik Szabó János a Telekomtól

Portfolio
Távozik a Magyar Telekomtól a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese, Szabó János – jelentette be a távközlési cég. Utódja Darja Dodonova a Deutsche Telekom európai szegmensének műszaki kontrolling vezetője lesz. Ettől függetlenül a Telekom ma reggel azt is bejelentette, hogy változik a menedzsment struktúra a cégnél az év elejétől.

Módosítja menedzsment struktúráját a Magyar Telekom: 2020. január 1-i hatállyal az ügyvezető bizottság feladatai és hatáskörei átcsoportosításra kerülnek egyrészt az igazgatósághoz, másrészt a vezérigazgatóhoz és a vezérigazgató-helyettesekhez. Ennek eredményeként 2020. január 1-i hatállyal a társaság ügyvezető bizottsága, mint döntéshozó testület megszűnik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés