Előfizetői tartalom

Jegybanki tűzijáték mellett a forint sorsáért is aggódhatunk

Portfolio
A következő napokban a Fed és az EKB kamatdöntései határozhatják meg a piaci hangulatot, ez pedig a forint sorsát is befolyásolhatja elsősorban a kockázatvállalási kedven keresztül. Közben itthon jön egy inflációs adat, melyre szintén a forint miatt lesz érdemes figyelni, kiderül, mennyire látszik meg a drágulásban a gyengébb forint.

Nem sokáig fogunk unatkozni már a hét elején sem, hiszen rögtön hétfőn érkezik a KSH-tól a külkereskedelem októberi adata, délelőtt pedig a Pénzügyminisztérium teszi közzé az államháztartás előzetes novemberi számait. Közben hajnalban már megjelent egy részletes japán GDP-adat, délelőttre pedig még egy német külkereskedelmi adat jut. Fontos adattal folytatódik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés