Előfizetői tartalom

Újabb cégfelvásárlásra készül az Est Media

Portfolio
Indikatív vételi szándéknyilatkozatot tett az Est Media a biztonságtechnológiai és kriminalisztikai megoldásokkal foglalkozó, az évet várhatóan 4,5 milliárd forintos árbevétellel és 1 milliárd forintos EBITDA-val záró Communication Technologies Kft. többségi üzletrészére. Az Est Media vezetése jelentős szinergiákat lát a Delta Systems Kft. infrastruktúra-építési és üzemeltetési képességei, valamint a Communication Technologies speciális, többek között a büntetés-végrehajtáshoz kötődő informatikai megoldásai között.

51 százalékos üzletrészt kíván vásárolni a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Est Media a Communication Technologies Kft.-ben, amelynek tulajdonosai a mai napon a megtett indikatív ajánlatot elfogadták. Az Est Media a Communication Technologies Kft. teljes körű átvilágítását követően, annak eredményére is figyelemmel dönt majd a közeljövőben a kötelező vételi ajánlat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés