Előfizetői tartalom

Stabil és tovább nő a BILK kihasználtsága

Portfolio
A BILK által közzétett közlemény szerint a társaság kétszámjegyű ütemben növelte kapacitásait egy több mint 20 ezer négyzetméteres magasraktári kiszolgálásra alkalmas csarnokkal. A társaság további kapacitásbővítési potenciállal is rendelkezik, az új raktár létesítéséhez szükséges építészeti tervek elkészültek, a szükséges hatósági engedélyek rendelkezésre állnak. A BILK továbbá elkötelezte magát a zöld-logisztikai megoldások alkalmazása mellett.

A BILK által közzétett tájékoztatás szerint a 10 200 négyzetméter raktár és irodaterület, továbbá 6 000 négyzetméter szabadtéri tároló terület bérletének további 3 évre szóló meghosszabbításáról kötött a napokban bérleti szerződést a társaság. Az idén ezzel együtt összesen 13 900 négyzetméter terület bérletének a meghosszabbítására történt megállapodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés