Előfizetői tartalom

Mire készül a magyarországi McDonald’s?

Portfolio
Scheer Sándor márciusban vásárolta meg a McDonald’s Corporation magyarországi vállalatában meglévő teljes tulajdoni érdekeltségét. Ez azt jelenti, hogy a McDonald’s magyarországi Developmental Licensee Partnereként valamennyi, a hazai hálózatot alkotó étterem az üzletemberhez került, így ő felel a piacért, beleértve a franchise partnerekkel való együttműködést is. A tulajdonos a Portfolio-nak elmondta: a jövőben még modernebb éttermeket, új és kibővített szolgáltatásokat szeretne megvalósítani, és a kisvárosokban is egyre több Meki lesz.

Idén tavasszal vásárolta meg a McDonald’s Corporation magyarországi vállalatában meglévő teljes tulajdoni érdekeltségét Scheer Sándor, a magyar piac meghatározó építőipari cége, a Market Építő Zrt. alapítója. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a McDonald’s magyarországi Developmental Licensee Partnereként valamennyi, a McDonald’s hazai hálózatát alkotó étterem hozzá...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái