Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt a magyar tőzsde

Portfolio
A brit parlamenti választások eredménye mellett az USA és Kína kereskedelmi egyeztetéseivel kapcsolatos pozitív hírekre figyeltek a befektetők, majd a pénteki kereskedés második felében jelentették be, hogy megszületett az USA és Kína közötti, részleges kereskedelmi megállapodás. A magyar tőzsde új csúcson zárta a hét utolsó napját, az OTP bár 15 850 forintnál is járt a pénteki kereskedésben, a nap végére kissé alábbhagyott a lendület, azonban az OTP-nek így is összejött az új zárócsúcs.

2019. december 13. 17:26 Megosztás Új csúcson zárt a magyar tőzsde Emelkedéssel zárt a magyar tőzsde, a BUX 377 pontos plusz mellett 0,8 százalékkal került feljebb, a hazai részvényindex 45 760 pontnál új csúcson zárt. A blue chipek kivétel nélkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés