Előfizetői tartalom

Kiderült, mit gondolnak a magyarok a MÁV-ról

MTI
A magyarok 20 százalékának javult, tizedének romlott a MÁV-ról alkotott véleménye az elmúlt egy évben, 41 százalékuk, a vonatot rendszeresen használók 69 százaléka, összességében inkább elégedett a MÁV szolgáltatásaival, 15, illetve 30 százalék inkább nem - közölte a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása alapján hétfőn az MTI-vel.

A Nézőpont Intézet 2019. november 9. és 14. között készített reprezentatív felmérést 1000 fő telefonos megkérdezésével. A közleményben kiemelték a vasút szolgáltatásait rendszeresen használók körében 35 százalék véleménye javult, és csak feleannyi szemében romlott a MÁV megítélése. A felnőtt magyarok 18 százaléka (1,4 millió ember) állította, hogy legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés