FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Teherszállítási reformot fogadott el az EU

BruxInfo
Kilenc tagállam, köztük Magyarország ellenszavazata mellett jóváhagyta csütörtökön a nagyköveti Tanács az első mobilitási csomagról kötött előzetes intézményközi megállapodást, ami a közúti fuvarozás szabályait szigorítja és a kiküldött munkavállalókra vonatkozó előírásokat alkalmazza a fuvarozási szektorra. A sofőröknek 3-4 hetente, a járműveknek pedig 8 hetente kötelező lesz visszatérni a telephely szerinti országba.

Az Európai Bizottság által 2017 júniusában előterjesztett első mobilitási csomag az utóbbi évek egyik legellentmondásosabb jogalkotási dossziéja, ami élesen szembeállította a szolgáltatásnyújtás szabadságának korlátozásától tartó közép- és kelet-európai országokat és a szociális dömpinget emlegető nyugati tagállamokat - írja a Bruxinfó. A nagyköveti tanács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés