Előfizetői tartalom

Ugrik az olaj, ebből még háború is lehet a Közel-Keleten

Portfolio
A Szaúd-Arábia ellen intézett terrortámadások szintjére szökött fel az olaj ára a hajnali kereskedésben, miután az Egyesült Államok újabb légicsapást mért Irakban iráni célpontok ellen. Egy magasrangú iráni tábornok került kiiktatásra, mely akár egy közel-keleti háborút is indukálhat. Közvetlenül egyelőre nem ért atrocitás semmilyen olajtermelő létesítményt, azonban a feszültségek eszkalálódása esetén ez csak idő kérdése lehet.

Washington légicsapásokat hajtott végre az iraki fővárosban, Bagdadban Iránhoz köthető célpontok ellen. Életét vesztette Kászim Szulejmáni iráni tábornok, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnoka. Kapcsolódó cikkünk 2020. 01. 03. Trump légicsapást rendelt el Iránhoz köthető célpontok ellen Az északi-tengeri Brent ára több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés