Előfizetői tartalom

Legalább 15 százalékos béremelést követelnek a Volánbusznál

Portfolio
Minimum 15 százalékos alapbér emelést tart szükségesnek a Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége (KDSZSZ) a Volánbusz Zrt.-nél az idén, részben a munkavállalók keresetei között tapasztalható regionális különbségek csökkentése, részben pedig az elvándorlás megállítása miatt - mondta Dobi István a szövetség elnöke szerdán az MTI-nek.

A KDSZSZ szerdán az MTI-nek eljutatott közleményében azt írta, hogy szerdán bértárgyalásokat kezdeményeznek a Volánbusz Zrt.-vel. Január 31-ig adnak időt a munkaadónak a bértárgyalások sikeres lezárásra - tette hozzá a szakszervezeti vezető, aki arra is felhívta a figyelmet, hogyha az egyeztetések alatt úgy ítélik meg, hogy az álláspontok nem közelednek, akkor a szakszervezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés