Előfizetői tartalom

Itt vannak a részletek Magyarország új nemzeti energia- és klímastratégiájáról

Portfolio
Szerdán a kormány elfogadta a jelenlegi Nemzeti Energiastratégiát felváltó új stratégiai dokumentumot, amely 2030-ig határozza meg Magyarország energia és klímapolitikai prioritásait. Csütörtökön Orbán Viktor azt mondta, hogy februárban be szeretné mutatni a kormány klímavédelmi akciótervét, ma pedig Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Kaderják Péter energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár nemzetközi sajtótájékoztatón ismertette a kormány meghatározó jelentőségű döntéseit energia- és klímapolitikai kérdésekben. A helyszínről tudósítottunk az Innovációs és Technológiai Minisztérium sajtótájékoztatójáról.

2020. január 10. 12:27 Megosztás 2030-ra 21 százalék lehet a megújuló energia részaránya a bruttó végső energiafelhasználásban Palkovics László kezdte a sajtótájékoztatót, melyben hangsúlyozta: Európa azt várja el Magyarországtól, hogy klímasemleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés