Előfizetői tartalom

Saját magát buktatta le a GVH-nál a neves magyar cég

Portfolio
Eljárást indított a GVH a Master Good és a SáGa Foods összefonódásának ügyében – olvasható a versenyhivatal közleményében. Az ok, hogy nem egyeztek a cég által a sajtóban közölt adatok azzal, amit a hatósággal korábban közöltek. Ha ezt az ellentmondást nem sikerül tisztázni, abban az esetben akár vissza is vonhatja a GVH az egyesülés engedélyezését.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a felek bejelentése alapján 2019. decemberében hatósági bizonyítvánnyal tudomásul vette, hogy a Master Good Termelő és Kereskedelmi Kft. megszerzi a SáGa Foods Élelmiszeripari Zrt. részvényeinek 100%-át eddigi tulajdonosaitól, a Bernard Matthews BV-től és a Bernard Matthew Foods Ltd-től. Az elmúlt napokban a sajtóban napvilágot látott, felektől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés