Üzlet

Visszakerül az EHEP a Standard kategóriába

Portfolio
A BÉT szerdai tájékoztatása szerint az EHEP részvényeit január 17-től visszasorolják a Standard kategóriába, miután a BÉT a társasággal szemben alkalmazott elkülönítés szankciót megszünteti.

A BÉT bejelentette, hogy Első Hazai Energia-Portfolióval Nyrt-vel (EHEP) szemben alkalmazott elkülönítés szankciót 2020. január 17. napjától megszünteti.

A tőzsde vezérigazgatója a kibocsátó törzsrészvényeit az elkülönítés megszüntetésével egyidejűleg 2020. január 17-től visszasorolja a Részvények Standard kategóriába, és a kibocsátó részvényeinek kereskedése során alkalmazott kereskedési modellt az „Aukciós Kereskedési Modellről” „Folyamatos kereskedés aukciókkal Kereskedési Modellre” módosítja. Az elkülönítés tényének feltüntetése az értékpapír neve mellől törlésre kerül.

A tőzsde vezérigazgatója vonatkozó határozatával a kibocsátó törzsrészvényeit a Részvények Standard kategóriából 2019. január 16-tól 6 hónapos időtartamra elkülönítette, egyidejűleg a kibocsátó részvényeinek kereskedése során alkalmazott kereskedési modellt a „Folyamatos kereskedés aukciókkal Kereskedési Modellről” „Aukciós Kereskedési Modellre” módosította. Az elkülönítés ténye az értékpapír neve mellett is feltüntetésre került. A vezérigazgató egyúttal felszólította a kibocsátó részvényeseit, hogy haladéktalanul intézkedjenek a jogszabályi előírásoknak megfelelő működés helyreállításáról, annak érdekében, hogy a kibocsátó eleget tudjon tenni a jogszabályokban és a tőzsdei szabályokban foglaltaknak és gondoskodjon a tőzsdével való folyamatos kapcsolattartás biztosításáról.

Ezt követően a társasággal szemben alkalmazott elkülönítés szankciót a tőzsde vezérigazgatója vonatkozó határozatával 2019. július 17-től további 6 hónapos időtartamra meghosszabbította, egyúttal a kibocsátót ismételten felszólította, hogy feleljen meg a vonatkozó jogszabályokban és a tőzsdei szabályokban előírt kötelezettségeinek.

A vizsgálat során a tőzsde megállapította, hogy a kibocsátó az elkülönítés időtartama alatt megszüntette a szankciót kiváltó valamennyi szabályzat-, illetve kötelezettségszegést, továbbá megfelel a szabályzat vonatkozó pontjában meghatározott valamennyi feltételnek.

(BÉT)

intel logo company
koronavirus2
usacapitolium
imf
koronavirus2
ferihegyi reptér
koronavírus
forint200124
Arab Health
17 magyar orvostechnikai cég mutatkozik be az egyik legnagyobb egészségipari expón

Az Arab Health kiállításon magyar pavilont is építettek.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti webinárium
Közérthető előadás kezdőknek.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
intel logo company