Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy Oszkó Péter cége

Portfolio
Megcélozza a tőzsdét az Oszkó Péter által alapított OXO csoport, a tervek szerint 2021 első felétől már bárki megvásárolhatja majd a cég részvényeit a budapesti tőzsdén. Ennek jegyében a cégcsoport OXO Technologies Holdings néven új ernyőcéget hozott létre és egységes portfólióba rendezte a dinamikusan növekvő technológiai befektetéseit.

Működése öt éve alatt több mint 30 céget számláló csoportot épített fel az OXO csoport, amiben találhatók korai stádiumban lévő technológiai startupok, növekedési fázisban lévő cégek, sőt, egyes befektetési célpontoknál már a kivásárlás is megkezdődött. Ez alatt az időszak alatt a cégcsoport mintegy 1 milliárd forint értékben hajtott végre befektetéseket, portfóliójának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés