Előfizetői tartalom

Több mint 100 dollármilliárdos gyűlik össze a héten

Portfolio
A héten milliárdosok, bankárok és politikusok szállnak meg egy kis svájci várost, Davost, hogy a Világgazdasági Fórum elnevezésű, évente megrendezésre kerülő eseményen a világ aktuális kérdéseiről és kihívásairól beszéljenek. Legalább 119 milliárdos vesz majd részt rajta, akik összesen mintegy 500 milliárd dollárnyi vagyonnal rendelkeznek – írja a Bloomberg.

 A világ 100 országából mintegy 2000 fő érkezik az Alpokban található festői svájci városkába, amit ilyenkor elárasztanak a magángépek és a 43 dollárért árult hot dogok. Az esemény mostanra a világ legfontosabb, a világ leggazdagabbjainak és politikusainak szóló networking-eseménye lett, és már közel fél évszázados múltra tekint vissza. A davosi World Economic Forum...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés