Előfizetői tartalom

Miből fog élni Harry herceg és Meghan Markle?

Portfolio
Harry Herceg és Meghan hercegnő nemrég jelentette be, hogy lemondanak királyi titulusukról, emellett a továbbiakban nem részesülnek királyi feladatok ellátásáért járó közpénzellátmányban, továbbá visszafizetik a windsori kastély közelében található rezidenciájuk renoválására közpénzből fordított összeget is. De miből él majd Harry herceg és Meghan Markle? Összeszedtük a fontosabb kérdéseket és a lehetséges válaszokat is.

Mit jelent ez a titulusukra nézve? Harry herceg marad és a hatodik helyen áll a trónöröklési sorrendben, de a pár a továbbiakban nem lesz dolgozó tagja brit monarchiának és nem használják többet az Ő Királyi Fensége (His/Her Royal Highness, HRH) megszólításokat, és immár szabadon nézhetnek jövedelemszerző tevékenység után a magánszektorban. Harry továbbá lemond tiszteletbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés