Előfizetői tartalom

Újabb halálos áldozata van a rejtélyes új vírusnak és még egy országban megjelent

Portfolio
Már négy halálos áldozata van az új koronavírusnak és ma reggel a hatóságok bejelentették, hogy Ausztráliában is megjelent a vírus, egy Vuhanból érkező férfinél azonosították a fertőést. A hír hatására Ausztrália elkezdi ellenőrizni egyes Kínából érkező repülőjáratokat és felhívja a Vuhanba készülő lakosok figyelmét arra, hogy fontoják meg az utazást.

Négyre emelkedett Kínában az újonnan azonosított, tüdőgyulladást okozó koronavírus halálos áldozatainak a száma - jelentették be kínai egészségügyi hatóságok kedden. A negyedik áldozat, egy 89 éves férfi a közép-kínai Vuhanban halt meg, ahonnan az első megbetegedéseket jelentették.  Ugyancsak kedden ausztrál egészségügyi források bejelentették, hogy Brisbane-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés