Előfizetői tartalom

5 millió forint bírságot kapott a 4iG az MNB-től

Portfolio
Az MNB 5 millió forint bírságot szabott ki a 4iG-ra a bennfentesek jegyzékének jogsértő módon történő összeállítása miatt, s kötelezte e kibocsátót a jogszerű bennfentes jegyzék megküldésére. A Magyar Telekommal szemben pedig a bennfentes információ közzétételének késleltetésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt hozott intézkedést az MNB.

Jegybanki intézkedések a T-Systems-tranzakcióval kapcsolatban A Magyar Nemzeti Bank a kibocsátókkal kapcsolatos folyamatos felügyelése során több körben adatokat kért be a 4iG-tól és a Magyar Telekomtól, az utóbbi tulajdonában lévő T-Systems Magyarország megvásárlásának meghiúsulása kapcsán, a döntéssel kapcsolatos bennfentes információ keletkezésének pontos időpontjára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés