Előfizetői tartalom

Így alakul át Magyarországon az IKEA

Portfolio
Sajtótájékoztatót tartott csütörtökön az IKEA, amelyen közzétették, hogyan szerepelt a cég tavaly: a társaság forgalma Magyarországon 20,5 százalékkal 90,3 milliárd forintra nőtt. Az IKEA idei tervei között átvételi pontok nyitása szerepel Pécsett, Debrecenben, Veszprémben és Kecskeméten is, továbbá a budaörsi és a soroksári áruházak után a budapesti, Örs vezér téri áruháznál is létrehoznak egy önkiszolgáló csomagátvételi pontot. A társaság tavasszal indítja el hazánkban a bútorok második élete elnevezésű szolgáltatását, amely keretén belül vásárlóitól visszavásárolja azokat az IKEA bútorokat, amelyekre már nincs szükségük, ezeket a bútorokat azután ezen a visszavásárlási áron értékesíti újra a leértékelt árú termékek részlegében.

Az IKEA regionális kereskedelmi vezetője, Mounia El Hilali Acherlouk Yakhlef elmondta, hogy az elmúlt év sikeres volt számukra az IKEA-ban, ráadásul Magyarországon kiemelt eredményt ért el a vállalat globális életében is. Az igazgató arról is beszélt az IKEA 2020 januárjában megrendezett sajtóeseményén, hogy a vállalat komoly pénzeket invesztált abba tavaly, hogy az egyre nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés