Előfizetői tartalom

Kisebb meghibásodások voltak Pakson, de biztonságos az atomenergia

Portfolio
Az Országos Atomenergia Hivatal értékelte a tavalyi évet, és kijelentette, hogy biztonságos volt 2019-ben az atomenergia felhasználása. Párszor azért meghibásodtak a paksi blokkok, illetve Paks II. projekt kapcsán biztonsági szabályzat módosítás is folyamatban van, gyorsítani szeretné a kormány az új blokkok megépítését. – részt vettünk a sajtótájékoztatón.

Elsődleges a biztonság Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója, Fichtinger Gyula kiemelte, hogy a szervezet elsődleges feladata az atomenergiával kapcsolatos biztonság felügyelete. A sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy az atomenergia felhasználása az elmúlt év során biztonságosan zajlott. Az OAH tavaly folyamatosan felügyelte a nukleáris és a radioaktívhulladék-tároló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés