Üzlet

Márkaképviseleti megállapodást kötött a DM-KER

Portfolio
A DM-KER és holland AGRIFAC Machinery márkaképviseleti megállapodást kötött az AGRIFAC termékeinek magyarországi forgalmazására és szervizelésére.

Márkaképviseleti megállapodás jött létre a DM-KER és a holland AGRIFAC Machinery között, az AGRIFAC termékeinek magyarországi forgalmazására és szervizelésére.

Az AGRIFAC elsősorban nagy értékű, önjáró permetező berendezéseket gyártó vállalat, termékei közel 10 éve vannak jelen Magyarországon. A vállalat élen jár az innovációban, gépeit 28 országban forgalmazzák, 2019. évi árbevétele eléri az 50 millió eurót. A holland gyártó a DM-KER-rel kötött megállapodástól a forgalom további bővülését várja.Tavaly december közepén sikeresen lezárult a DM-KER zártkörű részvénykibocsátása, amivel a vállalat egymilliárd forinthoz jutott. A meghirdetett egymilliárd forintos kibocsátás keretében 1 164 105 700 forint összértékű jegyzés érkezett, amiből a vállalat 996 778 000 forintot fogadott el. A jegyzés a meghirdetett 3600-4050 forintos ársávon belül, 3800 forint/részvény áron került lezárásra. A zártkörű kibocsátásban a hazai intézményi befektetők mellett a Széchenyi Tőkealap-Kezelő Zrt. által kezelt Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és néhány magánszemély vett részt. A DM-KER részvényeinek regisztrációja december 16-án megtörtént, a tervek szerint 2020. januárjában indul meg a kereskedés az XTend piacon. A sikeres zártkörű részvénykibocsátásból bevont tőkét a növekedés elősegítésére kívánja felhasználni, amelynek fontos része, hogy a mezőgazdasági gépek piacán erősödjön új márkák képviseletével. 

Koronavírus
Koronavírus
OTP
Koronavírus Észak-Olaszország
szentendrei hév megálló
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Online előadás
Online előadás a tőzsdei befektetésekről, kezdőknek.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
2020. március 18.
Lakás Konferencia 2020
Koronavírus