BÉT
Üzlet

Újabb cég jön a magyar tőzsdére

Portfolio
Új részvényt vesznek fel a BÉT terméklistájára, a Pensum Group Szolgáltató részvényeivel azonban egyelőre nem kezdődik meg a kereskedés.

Idén január 29-ével felveszik a BÉT terméklistájára a Pensum Group Szolgáltató Zrt. részvényeit. A vállalatnak 2 millió darab, egyenként 10 forint névértékű, 20 millió forint össznévértékű részvénye van.

A terméklistára történő felvétellel a kibocsátó törzsrészvényei bevezetésre kerülnek a tőzsdére, de mivel a kibocsátó a bevezetési kérelem benyújtásakor zártkörűen működő részvénytársaság, ezért első kereskedési nap meghatározására még nem került sor, a részvényekkel történő kereskedésre még nincs lehetőség.

A részvények tőzsdei kereskedésének megkezdését a kibocsátó a bevezetési naptól számított 90 napos határidőn belül külön eljárásban kérelmezheti.

A társaság papírjait a BÉT Standard kategóriájába vezethetik be.

A Pensum Group humánerőforrás szolgáltatással, belföldi és külföldi munkaerő-kölcsönzéssel, outsourcinggal, munkaerő-közvetítéssel, toborzással, diákmunkával (outsorcing/szervezés), nyugdíjas munkával (outsourcing/szervezés), akkreditált képzésekkel foglalkozik, a vállalat Magyarországon, Ausztriában és Németországban van jelen. A társaság 2018-ban 2,2 milliárd forint árbevételt, 36 millió forint üzemi és 28 millió forint adózott eredményt ért el, a 2018-as statisztikai állományi létszám 556 fő volt.

Dr.Hadházy Tamás, a vállalat igazgatóságának a tagja elmondta, hogy a Pensum Group további növekedést tervez, melyhez többek között a nyilvános tőkepiacról kíván forrást bevonni. A Pensum Group részvényeinek a BÉT-re történő bevezetését követően mutatja majd be a vállalat működését és terveit.

EU csucs koltsegvetes Charles Michel Emmanuel Macron Antonio Costa
wall_street_shutterstock_1089431897-20180518
koronavírus vuhan kína járvány
koronavírus maszk ruha
scarlet lady_virgin
moszkva_shutterstock-20170929
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
scarlet lady_virgin