Arab Health
Üzlet

17 magyar orvostechnikai cég mutatkozik be az egyik legnagyobb egészségipari expón

Portfolio
A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) szervezésében 17 magyar orvostechnikai vállalat mutatkozik be január végén Dubaiban, az Arab Health kiállításon. A világ egyik legnagyobb egészségipari szakkiállításán több mint 4 ezer kiállító mintegy 64 országból kínálja innovatív termékeit 160 ország több mint 55 ezer látogatója számára - tájékoztatta a HEPA a Portfolio-t.

Magyarország évek óta hagyományosan részt vesz nemzeti standdal a már 45 éve folyamatosan megrendezett kiállításon, hiszen az egészség- és gyógyszeripari ágazat a magyar gazdaság egyik zászlóshajója, melyet bizonyít, hogy a komoly hagyományokkal bíró, orvosi eszközöket és berendezéseket gyártó magyar vállalatok világviszonylatban is kimagasló sikereket érnek el a jelentős nemzetközi verseny ellenére.

Az évről-évre sikeresebb magyar jelenlétnek köszönhetően a tavalyihoz képest idén másfélszer nagyobb standdal, immár 144 négyzetméter kiállítói területen mutathatja be innovatív megoldásait az ATTRACT Kft., FF Fémfeldolgozó Zrt., INHALO DSI HUNGARY KFT, Izotóp Intézet Kft., KLIMEX Medical Kft., LABTECH Kereskedelmi és Mérnöki Szolgáltató Kft., MEDICOR Kéziműszer Zrt., Medimetal Kft, MEDISO Kft, MOMERT Zrt., My Med Kft., Patella 96 Kft., PHARMAFORTE Kft., R'Care Kft., Rextra Kereskedelmi Kft., Ultragel Hungary 2000 Kft., Uscom Kft.  A magyar pavilon mellett 4 magyar cég önálló kiállítói standdal képviseli a hazai orvostechnikai ipart.

A nemzeti pavilon hivatalos megnyitóján a HEPA képviseletében Hendrich Balázs vezérigazgató elmondta, hogy az Arab Health kiállítás a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség egyik legeredményesebb kiállítása, mely évről-évre rekordokat dönt mind a prognosztizált üzletkötéseket, mind a lezajlott tárgyalásokat illetően.

Az egészségipar az egyik legdinamikusabban bővülő szektor a világon, melyet a magyarországi kiállító cégek számának növekedése egyértelműen tükröz. A HEPA célja pedig, hogy az ágazatban tevékeny innovatív magyar vállalkozásokat magas színvonalú szolgáltatásokkal segítse és támogassa exportlehetőségeik további bővítésében

– jelentette ki a vezérigazgató.

Hendrich Balázs vezérigazgató továbbá kiemelte a Magyarország aktív részvételével induló EXPO 2020 Dubai világkiállítást is, amelyhez a HEPA Magyarország megjelenésének 173 napjához koncentráltan három főbb szektor tematikus hetében tervezi szakmai események megszervezését a magyar vállalatok üzleti kapcsolatépítésének illetve exportfejlesztésének elősegítése érdekében.

A három szektor egyike az egészségipar, amely tematikus hetének kiemelt eseménye a jövő évben megrendezendő Arab Health kiállítás is, ami kiemelt megjelenési lehetőséget biztosít a kiállító vállalkozások számára.

EU csucs koltsegvetes Charles Michel Emmanuel Macron Antonio Costa
wall_street_shutterstock_1089431897-20180518
koronavírus vuhan kína járvány
koronavírus maszk ruha
scarlet lady_virgin
moszkva_shutterstock-20170929
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
scarlet lady_virgin