Előfizetői tartalom

Jön a következő lakossági részvénykibocsátás a magyar tőzsdén

Portfolio
Tavaly december közepén sikeresen zárult a DM-KER zártkörű részvénykibocsátása, a vállalat közel egymilliárd forint friss tőkéhez jutott, a vállalat tőkeemelését idén január elején jegyezték be, ma pedig megindult a kereskedés a vállalat részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriájában. A mai tőzsdei csengetést a DM-KER vezetői végezték el, akik az azt követő sajtótájékoztatón elmondták, hogy még az idei második negyedévben lakossági részvényjegyzésre kerülhet sor.

A mai piacnyitást követő sajtótájékoztatón a DM-KER vezetői és nagytulajdonosai, Megyeri Sándor és Bátor Ferenc a tőzsdére vezető útról, a tőkepiaci tanulási folyamatról, és a vállalat terveiről beszéltek. Megyeri Sándor elmondta, hogy 2018-ban fogalmazódott meg bennük egy új vállalati stratégia, a cél az volt, hogy egy átlagos kkv-cégből az iparág legjobb középvállalatává...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés