Előfizetői tartalom

Visszaesett a Zwack profitja

Portfolio
Közzétette a legfrissebb számait a Zwack, a cég bruttó árbevétele nagyot csökkent a tavaly október és december közötti periódus során, azonban érdemes kiemelni, hogy a népegészségügyi termékadó 2019. januári változása miatti elővásárlás tavaly a harmadik negyedévben történt, az akkori hétmilliárd forintos negyedéves árbevétel a pedig a cég mindenkori legerősebb árbevétele volt. A bruttó árbevétel visszaesése mellett a Zwack adózott eredménye is kétszámjegyű ütemben csökkent a negyedév folyamán.

Hétfőn tette közzé legfrissebb számait a Zwack, a társaság bruttó árbevétele 11,9 százalékkal 10,33 milliárd forintra csökkent a 2019. október eleje és december vége közötti periódusban, a korábbi év azonos időszakával összehasonlítva. A Zwack 2019/2020-as üzleti évének első kilenc hónapjában a bruttó árbevétel 5,5 százalékkal 22,55 milliárd forintra csökkent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés