Előfizetői tartalom

20%-os zuhanásban járt ma a Tesla, miközben nagyot emelkedtek az indexek

Portfolio
Míg két napja 900 dollár felett is járt, ma a 700 dollárt is megközelítette az amerikai elektromos autógyártó Tesla részvényárfolyama az amerikai részvénypiacon, azaz 20% körüli zuhanásban járt az elmúlt hónapok sztárpapírja. Ez a korrekció érthető a pánikszerű shortzáró hullám kifulladásával, miközben egyébként összességében optimista a hangulat a vezető amerikai tőzsdéken a koronavírus kordában tartásával kapcsolatos bizakodás miatt. Mindez azzal együtt van így, hogy a WHO cáfolta, hogy megtalálták volna a vírus ellenszerét és a kínai elnök is arról beszélt, kritikus fázisban jár a járvány. Közben persze a halálozási rátában van némi javulás, ami mégiscsak ad okot a bizakodásra.

2020. február 05. 22:02 Megosztás 17%-os zuhanásban fejezte be a napot a Tesla, nagyot emelkedtek az indexek Napközben átmenetileg 20% körüli mínuszban is járt a Tesla, végül 17%-os zuhanással fejezte be a mai kereskedést 735 dolláron. A vezető amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés