Üzlet

Magyar cég szívdiagnosztikai eszköze nyerte a fődíjat egy nemzetközi versenyen

MTI
Portfolio
Fődíjas lett a Minőség-Innováció 2019. évi nemzetközi pályázaton a Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai eszköze a kis- és középvállalkozások kategóriában, a verseny döntőjébe további három magyar pályázat is bejutott - közölte Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága (EOQ MNB) elnöke szerdán az MTI-vel. A fődíjasnak szerdán adták át az elismerést Tel Avivban.

A mintegy 20 országban regisztrált WIWE szívdiagnosztikai eszköz képes a szív- és érrendszeri megbetegedések előrejelzésére.

Molnár Pál elmondta, hogy a 2019. évi Minőség-Innováció pályázat nemzeti fordulójában négy pályázatot díjaztak, ezek továbbjutottak a nemzetközi fordulóba is. A nemzetközi versenyben Magyarország a döntőbe jutott három pályázattal és a fődíjjal a nemzetközi zsűritől kapott pontszámok alapján hatodik lett a 17 részt vevő ország között.

A 2019. évi Minőség-Innováció pályázat nemzetközi döntőjébe jutott nagyvállalati kategóriában a Lechner Nonprofit Kft. "e-közmű, vagyis az egységes elektronikus közműnyilvántartás" pályázata, a környezet-fenntarthatóság kategóriában az Agrova Kft. precíciós mezőgazdaságot szolgáló technológiája, a közszféra kategóriában a főváros XIII. kerületi önkormányzatának "nemcsak íróasztal mögött" pályázata.

A finn minőségügyi szervezet kezdeményezésére a finn államelnök 2007-ben indította útjára a Minőség-Innováció kétfordulós nemzetközi pályázatot, amelyen a versenyképességet növelő, vevőorientált minőség-fejlesztést eredményező innovációkat ismerik el.

olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
BÉT