Előfizetői tartalom

Ezek a cégek a koronavírus legnagyobb vesztesei

Portfolio
A koronavírus terjedése nyomán több cég a kínai operációja esetében rendkívüli intézkedéseket vezetett be: a légitársaságok mellett a kínai kitettséggel rendelkező kaszinóvállalatok és gyorsétteremláncok működését is hátrányosan érinthette a járvány. A Goldman Sachs elemzésében a koronavírus által leginkább érintett amerikai részvények mellett azt is megvizsgálta, hogy ha a koronavírus gazdasági hatásai korlátozottak lesznek, mibe érdemes fektetnie a befektetőknek.

A koronavírus terjedése továbbra is rányomja bélyegét a globális részvénypiaci hangulatra, miután hétfőn bejelentették, hogy kilencszáznyolcra nőtt Kínában a koronavírus okozta betegség halálos áldozatainak száma, míg a legfrissebb beszámolók szerint Európában is nőtt a vírus okozta megbetegedések száma, miután Nagy-Britanniában négy új fertőzöttet találtak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés