Előfizetői tartalom

Megvalósulhat az amerikai megadeal, amiről már szinte mindenki lemondott

Portfolio
Mégiscsak megvalósulhat a több mint két éve húzódó távközlési megafúzió az Egyesült Államokban. A hírek szerint egy szövetségi bíró engedélyezheti a Sprint és a T-Mobile US egyesülését, amivel a harmadik és a negyedik legnagyobb amerikai mobil távközlési szolgáltatóból egy cég lehet. A hírre a Sprint árfolyama több mint 60 százalékkal ugrott meg a zárás utáni kereskedésben.

A Sprint és a T-Mobile US több mint két évvel ezelőtt megegyezett az egyesülésről. A tranzakciót azonban fel kellett akkor függeszteni a versenyhatóság miatt, akik aggódtak, hogy a két óriáscég egyesülése korlátozhatja a piaci versenyt a méreténél fogva és magasabb árakat eredményezhet a fogyasztóknak. Kapcsolódó cikkünk 2019. 07. 26. Egy jóváhagyást már megkapott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés