Előfizetői tartalom

Koronavírus: Mégis megtartanák az év egyik legfontosabb kiállítását

Portfolio
Egyre több kiállító dönt úgy, hogy idén nem vesz részt az egyik legfontosabb mobilpiaci eseményen, a február 24-27 között megrendezésre kerülő Mobile World Congress-en. A Reuters úgy tudja, hogy a Deutsche Telekom is távol marad az idei eseménytől. Közben a szervezők ma úgy döntöttek, hogy mégis megtartják a rendezvényt.

Az első nagyágyúk, akik egyébként jellemzően nagy standdal vesznek részt az eseményen, már a múlt héten jelezték, hogy idén a koronavírussal kapcsolatos kockázatok miatt, alkalmazottaik, partnereik  és ügyfeleik egészsége és biztonsága érdekében távol maradnak az MWC-től. A távolmaradók listáján eddig olyan nagyvállalatok szerepeltek, mint az Ericsson, az LG, a Sony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés