Előfizetői tartalom

Mol: van még tér lefelé

Kovács Karád
Hetek, hónapok óta folyamatosan csorog le a Mol árfolyama, és egyre többen várják a fordulatot a hazai olajpapír piacán. Sőt a 2020-as évre a Mol a kedvenc célpontok közé is került sokaknál, mondván, kimaradt a nagy tavalyi raliból, ezért sorra kéne kerülnie. Most technikai elemző szemüvegen keresztül nézzük meg, hogy mi lenne várható.

Az elemzés alapját a hetes bontású grafikon jelenti. 2015 óta van egy szép emelkedő trend a Mol árfolyamában, ami 2017-től kezdve inkább egy nagyobb oldalazásba, konszolidációba váltott át. Felfelé 3300 forint környékén van egy nagyobb ellenállás, tavaly tavasszal itt próbálkozott az árfolyam egy kitöréssel, ami fals próbálkozás volt, utána pedig szépen visszaesett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés