Előfizetői tartalom

Nagy esemény közeledik a magyar biztosítási szektorban

Portfolio
A magyar biztosítási szektor egyik legnagyobb éves eseményére kerül sor március 5-én a budavári Hiltonban a Portfolio szervezésében. A Biztosítás 2020 konferenciára készülve 10 ábrán mutatjuk most be, hol tart a magyar biztosítási és biztosításközvetítői szektor növekedése. A piac díjbevétele a tavalyi első három negyedévben 11%-kal nőtt, emögött azonban egyrészt a baleseti adónak a kötelező biztosítások díjába történt beépítése, másrészt az életbiztosítási piac jelentős alulteljesítése áll. 2019 egészében 1100 milliárd forint környékén alakulhatott a díjbevétel, idén viszont már lassulásra számít a piac szereplőinek jó része.

Biztosítás 2020 Érdemes mielőbb regisztrálni a Biztosítás 2020 konferenciára: Információ és jelentkezés Biztosítók: szétnyílt az élet / nem-élet olló A Magyar Nemzeti Bank várhatóan a Biztosítás 2020 konferencia előtti napon, március 4-én fogja publikálni a biztosítási szektor 2019-es éves statisztikáit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés