Előfizetői tartalom

Nagy esemény közeledik a magyar biztosítási szektorban

A magyar biztosítási szektor egyik legnagyobb éves eseményére kerül sor március 5-én a budavári Hiltonban a Portfolio szervezésében. A Biztosítás 2020 konferenciára készülve 10 ábrán mutatjuk most be, hol tart a magyar biztosítási és biztosításközvetítői szektor növekedése. A piac díjbevétele a tavalyi első három negyedévben 11%-kal nőtt, emögött azonban egyrészt a baleseti adónak a kötelező biztosítások díjába történt beépítése, másrészt az életbiztosítási piac jelentős alulteljesítése áll. 2019 egészében 1100 milliárd forint környékén alakulhatott a díjbevétel, idén viszont már lassulásra számít a piac szereplőinek jó része.
Érdemes mielőbb regisztrálni a Biztosítás 2020 konferenciára: Biztosítás 2020 INFÓJELENTKEZÉS Biztosítók: szétnyílt az élet / nem-élet olló A Magyar Nemzeti Bank várhatóan a Biztosítás 2020 konferencia előtti napon, március 4-én fogja publikálni a biztosítási szektor 2019-es éves...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái