Előfizetői tartalom

Százával telepítik az automatákat a MÁV-nál

MTI
Szeretnék elérni, hogy a jegyértékesítésben az elektronikus csatorna 2021 közepén 60 százalékot képviseljen - jelentette ki a MÁV-Star vezérigazgatója. Hamarosan nemzetközi menetjegyváltásra is lehetőség lesz elektronikus úton, és újabb funkció válik elérhetővé február 15-től a MÁV alkalmazásban: a MÁV-Start vonalaira érvényes bérleteket immár az iOS operációs rendszert használók is megvásárolhatják.

Kerékgyártó József, a MÁV-Start vezérigazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy újabb funkció válik elérhetővé február 15-től a MÁV alkalmazásban, a MÁV-Start vonalaira érvényes bérleteket immár az iOS operációs rendszert használók is megvásárolhatják. A MÁV applikáció nemcsak a jegyértékesítésben, hanem az utastájékoztatásban is fontos szerepet tölt be, például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés