Előfizetői tartalom

Kulcsszintek közelében a Richter, lehet még tér az OTP emelkedése előtt

Portfolio
Február elején tovább emelkedett a Richter és a gyógyszergyártó részvényei az elmúlt időszak nagy erősödése után fontos szint közelében járnak, a grafikon alapján lehet még tér az OTP emelkedése előtt, míg a Mol technikai képe inkább további alulteljesítést vetíthet előre. A hazai blue chipek technikai képe alapján összeszedtük, hogy mire érdemes majd figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTP Az OTP a 14 080 és 14 180 forintos zónából felfelé mozdult el, majd az árfolyam sikeresen áttörte a 15 000 forint közelében található ellenállást is. Amennyiben az emelkedés folytatódik, a következő megállót a 15 850 forintos történelmi csúcs jelenti majd az OTP számára. Lefelé, a 15 000 forintos szint alatt bezárva pedig a már említett 14 080 és 14 180 forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés