Előfizetői tartalom

Másokat is magával rántott az Apple bejelentése

Portfolio
Esik az Apple, valamint a cég fontosabb beszállítóinak árfolyama a tegnapi bejelentés után, amelyben a cég közölte, hogy nem lesz képes tartani a márciusban végződő negyedéves árbevétel várakozásait. A társaság a visszesést a koronavírus gazdasági hatásaival indokolta, miután a gyártás Kínában a leállás után a vártnál lassabb felfutású, valamint az üzletek is csökkentett nyitvatartási idő mellett, alacsony forgalommal üzemeltek.

Az Apple hétfőn bejelentette, hogy nem lesz képes tartani a márciussal záruló negyedévre vonatkozó árbevételi várakozásait. Bár február 10. után a gyárak felvették a munkát, a cég szerint a normális működés helyreállása a vártnál lassabb lesz Kínában, ahol a legtöbb gyár leállását egy héttel meghosszabbították a koronavírus terjedése elleni intézkedésként....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés