Előfizetői tartalom

Megvan, miért vágta vissza osztalékát a Telekom

A tegnap közétett beszámoló után ma reggel sajtótájékoztatót tartott a Magyar Telekom, ahol Szabó János, a vállalat gazdasági vezérigazgató-helyettese értékelte a trendeket. Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettes saját kezdeményezésére távozik a Magyar Telekomtól, szerződése 2020. február 29-i hatállyal szűnik meg, utódja 2020. március 1-jétől Darja Dodonova, a Deutsche Telekom korábbi európai műszaki kontrolling vezetője, aki a ma reggeli sajtótájékoztatón is bemutatkozott.

Tegnap tette közzé legfrissebb gyorsjelentését a Magyar Telekom, amiből a befektetők megtudhatták, hogy alaposan visszaesett a vállalat osztaléka. Ma reggel sajtótájékoztatót tartott a vállalat. Az eseményen elhangzott fontosabb gondolatok: Hosszas tárgyalások után fogadta el a tavalyi eredmény után fizetendő osztalékkal kapcsolatos döntést. A korábbi, 27 forintos előrejelzéshez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés