Előfizetői tartalom

Tényleg 10 milliárd forint jár az Enefinek?

Portfolio
Évek óta húzódó, az Enefi (korábban E-Star) és a gyergyószentmiklósi önkormányzat közötti perben született fontos döntés a hét elején. A vállalat 30 millió eurót (~10 milliárd forin) szeretne, az önkormányzat szerint ennek a töredéke jár. A Transindex most megszólaltatta az ügyben az Enefi vezérigazgatóját és a város polgármesterét.

Hétfőn számoltunk be arról, hogy az Enefi (korábban E-Star) és Gyergyószentmiklós városa között folyamatban lévő kártérítési perben a Marosvásárhelyi Táblabíróság tárgyaláson kívül, másodfokon elutasította a város fellebbezését, így a jogalap tekintetében az elsőfokú döntés jogerős, vagyis az E-Star egyoldalú szerződésbontása jogos volt. A Transindex most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés