Előfizetői tartalom

9000 milliárd forint - Ennyit bukhatnak a légitársaságok a koronavírus miatt

Portfolio
Jelentős árbevétel kiesésre számíthatnak a légitársaságok szerte a világban, figyelmezetett a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség. Az IATA szerint a légi utazásra való kereslet csökkenése 30 milliárd dolláros árbevétel kiesést jelenhet a légitársaságoknak, a legjobban a Kínai társaságok vannak kitéve a koronavírus gazdasági hatásának.

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) figyelmeztetett, hogy a légitársaságok idén 30 milliárd dollár értékben (9408 milliárd forint) veszíthetnek az árbevételükből a koronavírus miatt, hiszen a légitársaságok világszerte csökkentették a járatszámaikat. Az IATA úgy véli, hogy a kereslet a légi utazásra egy évtized után először csökkenhet. A Kínában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés